"Mily kezdetleges lenne az embereknek szellemük is, ha a költészeten és zenén kívül nem volnának a szakácsművészetnek is lelkesülői, kik a test táplálásáról is gondoskodnak. Mert a lélek is csak a testtől veszi a maga táplálékát. Korgó gyomorral nemigen megy a szellemi munka."
/Dobos C. József/

2011. július 8., péntek

Libamáj Dobostorta??? Hmm ez jó lehet… :)

Tessék? A libamáj isteni, a Dobostorta fantasztikus. Node így együtt, egy tányéron??! IGEN.

A Borssó Bistró különleges menüvel állt elő, a Rózsvölgyi csokoládé készítőjével, Csiszár Katalinnal együttműködve. Nem is kell mondjam, hogy csokoládés menüről van szó. Ami a leginkább azért érdekes  számomra, mivel isteni Dobostorta változat található benne előételként.

Akit érdekel, sietnie kell, mivel sajnos csak július 17-ig, azaz jövő vasárnapig elérhető.

A menü tartalma:

Aludtejből készült pannacotta, salátakrémes mille feille el, csokoládéba mártott olívabogyóval (felhasznált csokoládé: 97% kakaótartalmú Carenero)  (1890 huf)





Libamájas dobostorta (felhasznált csokoládé: 87% -os kakaótartalmú Trincheras)  (2290 huf):







Csukafilé Szent Jakab  kagylóval, articsókaszívvel, kakaóvajjal készült hollandi mártással illetve kakaóbab­törettel (felhasznált csokoládé: 87% -os Trincheras)  (3490 huf):












Csokoládégömb édesköménnyel, meg gypálinkában áztatott, kandírozott kakaóbabtörettel ízesített ganache­sal töltve (felhasznált csokoládé: 87% -os Trincheras)  (1990 huf):
















Borssó Bistro
+36-1-789-0975
info@borsso.hu
www.borsso.hu

Még több infó:

Aki már kóstolta:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése