A Borssó Bistró különleges menüvel állt elő, a Rózsvölgyi csokoládé készítőjével, Csiszár Katalinnal együttműködve. Nem is kell mondjam, hogy csokoládés menüről van szó. Ami a leginkább azért érdekes számomra, mivel isteni Dobostorta változat található benne előételként.
Akit érdekel, sietnie kell, mivel sajnos csak július 17-ig, azaz jövő vasárnapig elérhető.
A menü tartalma:
Aludtejből készült pannacotta, salátakrémes mille feille el, csokoládéba mártott olívabogyóval (felhasznált csokoládé: 97% kakaótartalmú Carenero) (1890 huf)
Libamájas dobostorta (felhasznált csokoládé: 87% -os kakaótartalmú Trincheras) (2290 huf):
Csukafilé Szent Jakab kagylóval, articsókaszívvel, kakaóvajjal készült hollandi mártással illetve kakaóbabtörettel (felhasznált csokoládé: 87% -os Trincheras) (3490 huf):
Csokoládégömb édesköménnyel, meg gypálinkában áztatott, kandírozott kakaóbabtörettel ízesített ganachesal töltve (felhasznált csokoládé: 87% -os Trincheras) (1990 huf):
Borssó Bistro
+36-1-789-0975
info@borsso.hu
www.borsso.hu
+36-1-789-0975
info@borsso.hu
www.borsso.hu
Még több infó:
Aki már kóstolta:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése